Lindevangen driver Bofællesskabet Udsigten, hvor der er plads til fire beboere. Målgruppen er borgere, som har et misbrug, og som har brug for støtte i dagligdagen.

Bofælleskabet Udsigten er et tilbud efter Servicelovens §107 og §110, og det er Frederiksberg kommune som visiterer til og godkender pladserne til §107 pladserne og Lindevangen der visiterer til §110 pladserne.

Bofællesskabet ligger på 15. sal. i en stor lejlighed i bebyggelsen Søndermarken.

Beboerne har hver sit værelse og deler fællesområderne med de øvrige beboere. Beboere der flytter ind på en §110 plads tilbydes et fuldt møbleret værelse. Beboere der flytter ind på en §107 plads møblerer selv værelset. Der er wifi på alle værelserne.

Der er tilknyttet to medarbejdere fra Bostøtten til bofællesskabet. Personalet kommer på hverdage i dagtimerne og fungerer som kontaktpersoner for de enkelte beboere. Personalet er også med til en række aktiviteter som husmøde og fællesspisning – dette er for alle beboere.

Der lægges vægt på, at fællesskabet fungerer.  Vi har fokus på konfliktløsning, oprydning, rengøring og fællesspisning mm.

Huslejen i 2024 er 100,77 kr. pr. dag inklusive varme og el.

Sådan får du plads.