Herbergets målgruppe er hjemløse med andre personlige og sociale problemer. Herberget kan også huse enlige forældre, samkvemsforældre eller par med børn. Derfor kan vi ikke tage imod hjemløse med misbrug eller ubehandlede psykiske lidelser.

Hvis du ønsker at komme i betragtning til et værelse, skal du kontakte Herberget. Du kan enten ringe på tlf. 38 86 40 61 eller sende en mail på post@lindevangen.dk.

Før du kan flytte ind, kommer du til en samtale. Her vil du først blive informeret om husets rammer og pædagogiske tilbud. Derefter kan du fortælle om din situation.

Hvis vi ikke umiddelbart kan tilbyde dig en plads, prøver vi at hjælpe dig videre på anden vis – fx til et andet botilbud.

Lindevangen tilbyder dig et sted at bo midlertidigt. I gennemsnit bor beboerne her i cirka fem måneder, men det kan variere meget – afhængig af både dine personlige forhold og mulighederne for at finde en bolig. Vi giver dig også støtte og rådgivning i forhold til dine øvrige problemer. Derfor kan du kun flytte ind, hvis du er klar til at samarbejde med personalet om at skabe positive ændringer og komme videre.

Vi kræver også, at du er skrevet op i et boligselskab samt arbejder aktivt med at finde bolig, mens du er her. Det er der altid medarbejdere, som vil kunne hjælpe dig med.